Historie

Ølmanden’s historie:

2000 – 2010:
Ølmanden blev grundlagt i 2000 med Gitte Dahl ved roret. I starten var Hancock og Vestfyen repræsenteret i sortimentet.  Lige fra starten havde depotet én mand ansat til at kører øl ud til de lokale kunder, Niels Erik Boje, også kaldt Boje. Han udmærkede sig med sin kundetække og snaksaglige personlighed.
Den 1. april 2003 overtog Jens Rørbek depotet og fortsatte det gode samarbejde med de to bryggerier og chaufføren Boje. Dertil udvidede Jens Rørbek sortimentet med Thisted Bryghus, som stadig er en del og Ølmanden´s voksende sortiment.

2011:
Fra 1. januar 2011 gik Ølmanden´s chauffør, Boje på efterløn og Jens Rørbek ansatte sin søn Jesper Rørbek som salgschauffør. Jesper Rørbek som er uddannet markedsføringsøkonom, har erfaring inden for detailsalg og har i forvejen et lille kendskab til ølbranchen. Dette tilfører Ølmanden en række nye kompetencer som skal hjælpe med at forbedre servicen for Ølmanden´s kunder. Ølmanden brugte 2011 på at modernisere firmaet. Ølmanden fik sin egen hjemmeside, blev mere ”mail orienteret” og arbejde fortsat på at levere kvalitets produkter til sine kunder.

2012:
Året blev et turbulent år for Ølmanden.. Finanskrise og alkoholafgifter satte sit præg på omsætningen, så der måtte tænkes kreativt. Løsningen blev at flyttet depotet (1.august 2012). I dag ligger Ølmanden´s lager uden for byen, nærmere bestemt på en landejendom lidt uden for Sjørslev. Dette har dog ikke haft nogen betydning for kunderne, som får deres øl leveret som de plejer. På grund af flytningen af lageret, har ølmanden indgået et samarbejde med Super Spar i Gødvad, Silkeborg. Samarbejdet går i al sin enkelthed ud på at, kunderne som selv hentede fadøl på depotet, slipper for den lange vej til Sjørslev for at hente fadøl. De kan i stedet afhente Fadøllet hos Spar butikken i Gødvad.
Derudover blev sortimentet udvidet yderligere med, Refsvindinge, Søbogaard og Økologisk øl fra Thisted

PS: 2012 blev også året hvor Ølmanden solgte rekord mange af den berømte Sport-cola fra Hancock :D

 

Fortsættelse følger næste år… Godt nytår

Opdateret 19/12-12