Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Ølmanden

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Ølmanden

20 Liters Grimbergen Double Ambree

995,00 kr. Inkl. moms
Inkl. moms , Ex. pant

Grimbergen Double-Ambree

Alc. 6,5%

Grimbergen Double-Ambree er en belgisk ale klosterøl. Øllen har en smuk kobbergylden farve toppet af en flot råhvid skumkrone. Duften er fyldig med rige frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt af strejf af mørkt sukker og karamel.

Traditionen om Grimbergen øl går tilbage til det 12. århundrede, da Norbertine Abbey of Grimbergen blev bygget i en landsby lige nord for Bruxelles. Fordi klosteret er blevet ødelagt og brændt ned flere gange i løbet af historien, blev munkene tvunget til at opgive deres bryggetradition. I 1958 indgik de dog en aftale med det mindre belgiske bryggeri Alken-Maes, der derefter begyndte at brygge Grimbergens vidunderlige øl igen- helt ifølge klostrets gamle opskrifter.

Grimbergen Double-Ambree har af flere omgange vundet mange internationale priser i Ale kategorien- herunder Guld i World Beer Awards i 2018.

Grimbergen Double-Ambrée kan med fordel nydes til sødlige flæskekødsretter, f.eks. honningmarineret revelsben eller glaseret skinke. Double-Ambrée er også velegnet til rødkitoste og faste skæreoste.

Tilgængelig på restordre

Antal

Du har valgt følgende: 20 Liters Grimbergen Double Ambreephp (995,00 DKK) Transportprisen udregnes efter dit postnummer når du går videre med bestillingen.

Kategori:
Ølmanden