Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Ølmanden

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Ølmanden

25 Liter Grøn Tuborg

840,00 kr. Inkl. moms
Inkl. moms , Ex. pant

Grøn Tuborg

Alc. 4,6%

Danmarks allerførste øl af pilsnertypen, som så dagens lys helt tilbage i 1880. Grøn Tuborg har en mild og frisk smag, er middelfyldig og livlig og har en behagelig humlebitterhed i eftersmagen. I glasset står Grøn Tuborg farvemæssigt gylden til strågul med hvidt skum. Duften har strejf af blomster og korn. Bør nydes ved ca. 7-10ºC. Perfekt til det danske klassiske frokostbord, hvor øllets friske livlighed og milde fylde giver alle muligheder for at slukke tørsten. Grøn Tuborg adskiller sig marginalt ved at være en anelse mere svovlet end Carlsberg Pilsner, hvilket øger den tørstslukkende effekt.

Tuborg er ikke bare et bryggeri. Tuborg er en kulturinstitution. Tænk bare på sloganet: ”Glædelig jul og godt Tub’år”, der nærmest ved et folkekrav blev til en øl. Eller Grøn Tuborg-annoncen med en tegnet labyrint, der nu i virkeligheden pryder Pile Alle på Frederiksberg. Og hvad med den Store flaske i Hellerup, Grøn Koncert, den Tørstige mand eller Storm P’s vagabonder.

Antal

Du har valgt følgende: 25 Liter Grøn Tuborgphp (840,00 DKK) Transportprisen udregnes efter dit postnummer når du går videre med bestillingen.

Kategori:
Ølmanden