Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Ølmanden

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Ølmanden

30 Liters Grimbergen Blonde

1.495,00 kr. Inkl. moms
Inkl. moms , Ex. pant

Grimbergen Blonde

Alc. 6,7%

Grimbergen Blonde er en unik gyldenblond øl af den helt specielle belgiske øl type: Belgian Abbey Ale. Duften er domineret af tydelige frugtige noter af banan krydrede noter af nellike, syltede pærer og honningmelon. Smagen er rund og sødmefuld fulgt af en mild behagelig bitterhed, der alt i alt giver en elegant balance. Fylden er rund, frisk og læskende med en ukompliceret eftersmag

Traditionen om Grimbergen øl går tilbage til det 12. århundrede, da Norbertine Abbey of Grimbergen blev bygget i en landsby lige nord for Bruxelles. Fordi klosteret er blevet ødelagt og brændt ned flere gange i løbet af historien, blev munkene tvunget til at opgive deres bryggetradition. I 1958 indgik de dog en aftale med det mindre belgiske bryggeri Alken-Maes, der derefter begyndte at brygge Grimbergens vidunderlige øl igen- helt ifølge klostrets gamle opskrifter.

Grimbergen Blonde har af flere omgange vundet mange internationale priser- herunder Guld i 2018 og Sølv i 2019 i den unikke Belgian Abbey Ale kategori ved World Beer Awards.

Den komplekse smag gør Grimbergen Blonde perfekt til braiseret og ovnstegt svinekød og kylling, eller sandwich med fed fisk fx laks eller til salater med rejer og skaldyr, samt delikate oste.

Tilgængelig på restordre

Antal

Du har valgt følgende: 30 Liters Grimbergen Blondephp (1495,00 DKK) Transportprisen udregnes efter dit postnummer når du går videre med bestillingen.

Kategori:
Ølmanden