Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Ølmanden

Husk! Der er døgnservice i HELE din lejeperiode hos Ølmanden

25 Liter Tuborg Classic

950,00 kr. Inkl. moms
Inkl. moms , Ex. pant

Tuborg Classic

Alc. 4,6%

Tuborg Classic er Danmarks første ”Classic” øl, en mørk pilsner, som blev introduceret ved Tuborgs 120 års jubilæum. Her oplever du en mørk pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er både let drikkelig og har masser af smagsindtryk. I glasset står den brunlig med et flot elfenbensfarvet skum, og duften er frisk. Velegnet til sparsomt krydret dansk mad såsom krebinetter, middagspølser, skibberlabskovs og i det hele taget med kød og kartofler. Nydes i godt selskab med vennerne eller bare til hygge. Den mørke pilsner serveres kold ved ca. 7-10ºC.

Tuborg er ikke bare et bryggeri. Tuborg er en kulturinstitution. Tænk bare på sloganet: ”Glædelig jul og godt Tub’år”, der nærmest ved et folkekrav blev til en øl. Eller Grøn Tuborg-annoncen med en tegnet labyrint, der nu i virkeligheden pryder Pile Alle på Frederiksberg. Og hvad med den Store flaske i Hellerup, Grøn Koncert, den Tørstige mand eller Storm P’s vagabonder.

Tilgængelig på restordre

Antal

Du har valgt følgende: 25 Liter Tuborg Classicphp (950,00 DKK) Transportprisen udregnes efter dit postnummer når du går videre med bestillingen.

Kategori:
Ølmanden